Re-design

U heeft al een website maar deze is toe aan verandering. Eftepe werkt met het open source content management systeem WordPress. Eenvoudig gezegd, een systeem waarmee u uw eigen teksten, afbeeldingen en video’s kan plaatsen, zonder dat u veel verstand hoeft te hebben van het maken van een website. Eftepe maakt eigen templates, dit betekent voor u dat u een veiligere website heeft met meer mogelijkheden.

Persoonlijk gesprek

In een kennismakingsgesprek komen alle wensen aan de orde. Belangrijk voor u is om na te denken wat u precies wilt bereiken, dit is in de meeste gevallen meer conversie, maar kan ook informeren zijn of iets anders.

Gegevens verzamelen

U heeft al een website en dus ook teksten, afbeeldingen of video’s. (bij voorkeur digitaal). Deze kunnen bruikbaar zijn voor de nieuwe website, maar misschien wilt u deze ook aangepast hebben. Eftepe kan u advies geven over deze informatie en neemt deze taak anders graag van u over.

Ontwerp

Aan de hand van het gesprek stuurt Eftepe een ontwerpvoorstel. Hierop kunt u op en aanmerkingen geven waarna Eftepe deze direct verwerkt.

Realisatie

Wanneer het ontwerp van de website is goedgekeurd, gaat Eftepe aan de slag met het realiseren. Teksten, afbeeldingen en video’s worden in de pagina’s gezet, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen. In deze fase van het proces wordt de website operationeel.

Oplevering

Aan de hand van de gemaakte afspraken zet Eftepe de website online. Als u al een bestaande website heeft, zal deze een uur tot twee uur offline zijn.

Nawerk

Wanneer de website online staat is, staat u er niet alleen voor. Na de oplevering van de website krijgt u van Eftepe een les van een uur waarin u leert met WordPress om te gaan zodat u uw eigen website kunt bijhouden. Eftepe kan u ook een zelfgemaakte handleiding leveren voor een kleine bijdrage. Dit is vooral handig als u eens in een half jaar de website bijwerkt.

Wat kunt u doen?

Om het proces van het maken van uw website zo soepel mogelijk te laten verlopen is het verstandig om de volgende punten na te gaan.

  1. Wat vind u een slecht voorbeeld van een website?
  2. Wat vind u een mooie website?
  3. Wat is het doel van uw website?
  4. Wat is het budget?
  5. Heeft u al webhosting?
  6. Wanneer wilt u uw website online hebben?
  7. Heeft u teksten, afbeeldingen of video’s?
  8. Hoe vaak wilt u de website updaten?