Webdesign

Eftepe werkt met het open source Content Management Systeem WordPress en maakt hiervoor eigen templates, werk op maat dus voor u. WordPress is een systeem waarmee u eigen teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera kan plaatsen: zonder dat u eigenlijk veel verstand hoeft te hebben van het maken van een website. Bij het daadwerkelijk realiseren van een website komt meer kijken dan u denkt, houdt dus rekening met het volgende:

Persoonlijk gesprek

In een kennismakingsgesprek komen alle wensen aan de orde. Belangrijk voor u is om na te denken wat u precies wilt bereiken, dit is in de meeste gevallen meer conversie, maar kan ook informeren zijn.

Gegevens verzamelen

Een website moet uiteraard gevuld worden met informatie.  Houdt er dus rekening mee dat er teksten, afbeeldingen of video’s gemaakt moeten worden. Voor Eftepe is het geen probleem om deze taken voor u over te nemen.

Ontwerp

Aan de hand van het gesprek stuurt Eftepe een ontwerpvoorstel. Hierop kunt u op en aanmerkingen geven waarna Eftepe deze direct verwerkt.

Realisatie

Wanneer het ontwerp van de website is goedgekeurd, gaat Eftepe aan de slag met het realiseren. Teksten, afbeeldingen en video’s worden in de pagina’s gezet, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen. In deze fase van het proces wordt de website operationeel.

Oplevering

Aan de hand van de gemaakte afspraken zet Eftepe de website online. Als u al een bestaande website heeft, zal deze er een uur tot twee uur offline zijn.

Nawerk

Wanneer de website online staat is, staat u er niet alleen voor. Na de oplevering van de website krijgt u van Eftepe een les van een uur waarin u leert met WordPress om te gaan zodat u uw eigen website kunt bijhouden. Eftepe kan u ook een zelfgemaakte handleiding leveren voor een kleine bijdrage. Dit is vooral handig als u eens in een half jaar de website bijwerkt.

Wat kunt u doen?

Om het proces van het maken van uw website zo soepel mogelijk te laten verlopen is het verstandig om de volgende punten na te gaan.

  1. Wat vind u een slecht voorbeeld van een website?
  2. Wat vind u een mooie website?
  3. Wat is het doel van uw website?
  4. Wat is het budget?
  5. Heeft u al webhosting?
  6. Wanneer wilt u uw website online hebben?
  7. Heeft u teksten, afbeeldingen of video?
  8. Hoe vaak wilt u de website updaten?

 Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Eftepe kunt u hier vinden.